Білоруські ЗМІ повідомляють про одночасне зникнення одразу п'яти людей, всіх об'єднує сфера діяльності – четверо з них директори цукрових заводів країни, а ще один – керівник Білоруської цукрової компанії. Підозрюють, що до зникнення людей причетні працівники КДБ.

Так, відомо, що 24 січня зняли з літака директора Городейського цукрового заводу Михайла Кріштаповича, який летів на відпочинок в Мюнхен. А 27 січня пропав директор Скідельського заводу Дмитро Єгоров, на підприємстві заявили, що він поїхав до Мінська на нараду. В цей же день "поїхав у відпустку" директор Слуцького заводу Микола Прудник. Також з роботи пропав керівник Жабинковського заводу Віктор Миронов. Крім того, зник і керівник Білоруської цукрової компанії Дмитро Кирилов, кажуть, він поїхав у відрядження.

Зараз ще ні одне силове відомство не прокоментувало загадкове "зникнення" людей, проте, за даними джерел місцевих ЗМІ, керівників заводів затримали в ході розслідування корупції. У КДБ ситуацію не коментують.

КДБ Білорусі, РБК
КДБ Білорусі, РБК

Нагадаємо, як ЦРУ розправився з підозрюваними у теракті 11 вересня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Лукашенко різко спалахнув з-за конфлікту з Росією.

Також портал "Знай.иа" писав, що Путін потрапив у пастку, з якої вже не вибратися.