На днях американська компанія Google заявила, що жителі Австралії, Індії, Індонезії, Нової Зеландії, Фінляндії та Японії вважають, що смертельний коронавірус можна "підчепити" за допомогою пива Corona.

Про це свідчать результати запитів в пошуковій системі Google.

Варто відзначити, що вже тривалий час у Китаї все більш масштабних обертів набирає небезпечний коронавірус, який спричиняє пневмонію та респіраторні захворювання. Наразі ж відомо, що вже кілька тисячі людей у всьому світі були заражені цією хворобою, а також близько двохсот людей померли.

коронавірус у Китаї
коронавірус у Китаї

Відтак, за даними компанії, мешканці США, починаючи з 20 січня, активно шукали в інтернеті сторінки за словами: corona, beer, virus. А це в свою чергу свідчить про те, що вони гадали, що смертельна інфекція пов'язана з пивом однойменної назви Corona. Найбільше взаємозв'язок вірусу з пивом цікавила жителів штату Канзас. Також цей запит був популярний у Міссурі, Невади, Оклахоми і Кентуккі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Коронавірус у Китаї, фото: rbc
Коронавірус у Китаї, фото: rbc

Нагадаємо, що українці звернулися до Володимира Зеленського з проханням прийняти оперативні заходи, щоб запобігти потраплянню небезпечного вірусу на територію держави.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні були зафіксовані три підозри на зараження новим смертельним коронавірусом з Китаю.

Також "Знай.ua" писав, що у США до боротьби з новим вірусом підійшли інноваційно і продумано