З'явилася інформація, що в Татарстані в Болгарській академії одним з викладачів став колишній радник експрезидента Іраку Саддама Хусейна шейх Абдурраззак Ас-Са'ді. Про це повідомляється в Telegram-каналі Mash.

Так, шейх Абдурраззак Ас-Са'ді може похвалитися своєю досить яскравою кар'єрою: раніше він допомагав іракському лідеру розбиратися в релігійних питаннях, а зараз подався в педагогіку. Він розповів, що викладає арабську мову і все шаріатські науки.

"Тільки останні п'ять років правління Саддама Хусейна я пішов його радником і обіймав посаду радника з релігійних справ", - зазначив він.

Після американського вторгнення Ас-Са’ді довелося покинути Ірак. Спочатку він жив у Малайзії, після чого отримав політичний притулок в Йорданії. Останні 5 років шейх їздить до Татарстану та викладає в Болгарській академії. На батьківщину він не міг повернутися через те, що йому загрожувала небезпека.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Я хочу, щоб поширилося правильне розуміння ісламу як він є, який заперечує будь-яке насильство, жорстокість, тероризм. Тому що все це заборонено в ісламі. І я хочу, щоб ось ці знання передавалися в цій країні", - заявив він.

Нагадаємо, що буде із вступом, навчанням та управлінням університетами в 2020 році.

Як повідомляв портал "Знай.ua", з Російської Федерації прийшли досить дивні кадри, на яких можна помітити, що вчителів переселили у вбиральню.

Також "Знай.ua" писав, що Міністерство освіти і науки України на 2020 рік запланував багато новацій, спрямованих на підвищення якості освіти, поліпшення умов для вчителів, викладачів, учнів і студентів.