Британський принц Вільям разом з дружиною Кейт провели зустріч з молоддю під час відвідування боксерського клубу та центру розвитку Bulldogs в Порт-Телботі, що знаходяться в південному Уельсі.

Відомо, що цей клуб підтримує молодих людей, які мають наслідки неприємних дитячих переживань або зіткнулися з проблемами психічного здоров'я. Королівській парі на зустрічі подарували боксерські рукавички.

Про це стало відомо завдяки повідомленню британського агентства Associated Press News.

Кейт Міддлтон, фото: Associated Press
Кейт Міддлтон, фото: Associated Press

Після клубу Bulldogs Кейт Міддлтон і принц вирушили в joe's Ice Cream Parlour, де господар закладу Джо Каскаріні пригощав гостей фірмовим італійським морозивом.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

В кав'ярню Кембриджі заглянули не тільки для дегустації. Герцогиня зустрілася з батьками місцевих дітей і обговорила з ними питання виховання.

Кейт Міддлтон, фото: Associated Press
Кейт Міддлтон, фото: Associated Press

Варто нагадати нашим читачам, що нещодвано герцогиня запустила нову ініціативу у рамках якої цікавилася у британців, як вони виховують своїх дітей і що потрібно робити, щоб наступне покоління виросло щасливим і психологічно здоровим.

Нагадаємо, Меган Маркл зробить перший крок до Голлівуду з гонораром майже в 600 доларів.

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл повертається на телебачення після втечі з палацу.

Знай.uа писав, Кейт Міддлтон не може пережити переїзд принца Гаррі: "Ніколи не буде поруч".