Саша Самсонова - фотограф з України, яка кілька років мешкає у Лос-Анджелесі. Дівчина отримала популярність завдяки співпраці з сестрами Кардашьян-Дженнер, які довіряють українці зйомки для глянців і рекламних кампаній. Також в об'єктив Самсонової потрапляли бурлеск-діва Діта фон Тін, акторка Джессіка Альба і багато інших всесвітньо відомі знаменитості.
Днями дівчина поділилася результатами своєї нової роботи:


На фото мама всесвітньо відомого мільярдера, засновника компаній SpaceX і Tesla, члена Лондонського королівського товариства Ілона Маска. 71-річна Мей Маск підкорила своїм почуттям стилю.

Мама Ілона Маска Мей в об'єктиві українського фотографа Саші Самсонової (фото: instagram.com/sashasamsonova)

Мей Маск стала обличчям нової лінійки продукції Google ATAP. Модель з'явилася в стильній зйомці, демонструючи новинки компанії, які допомагають впоратися з технологіями у повсякденному житті - зручний рюкзак, одяг з різними роз'ємами і багатофункціональними кишенями. Примітно, що за розробку нової колекції компанія Google звернулася до будинку моди SAINT LAURENT, а також компанії levi's.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мама Ілона Маска Мей в об'єктиві українського фотографа Саші Самсонової (фото: instagram.com/sashasamsonova)

71-річна модель позувала в стильних повсякденних образах. Варто додати, що мама Ілона Маска вже більше 50 років працює в якості моделі. Жінка також позувала для обкладинки журналу Time. На додаток до модельного бізнесу, вона продовжувала свою діяльність у сфері дієтології. Як дієтолог, вона читала лекції у всіх провінціях Канади і 39 американських штатах, вела приватну практику.

Нагадаємо, Ілон Маск випустив новий танцювальний трек

Як повідомляв портал "Знай.uа" у мережі показали нову модель автомобіля від Ілона Маска.


Також Знай.uа" писав, що Ілон Маск готовий відправити людство на Марс