На днях мешканець Росії Аркадій Булгатов, який потрапив на карантин у зв'язку з коронавірусом на круїзному лайнері Diamond Princess, розповів, яка зараз ситуація на судні.

Відповідне повідомлення з'явилося на телеграм-канал LShot.

Варто зауважити, що ще кілька днів тому компанія Princess Cruises повідомила про 10 заражених коронавірусів на борту круїзного лайнера, який зупинився біля берегів Японії. Відтак, місцева влада, аби перешкодити поширенню епідемії, закрила свій порт для заходу іноземного круїзного лайнера. Наразі ж судно залишили на карантин як мінімум на 14 днів.

Судно, яке знаходиться на карантині

Так, росіянин зізнався, що хоча наразі коронавірусом і заражено 61 пасажир, обстановка на лайнері спокійна: пасажири танцюють, грають в карти, загоряють. Перші дні були перебої з харчуванням, але зараз на борту є їжа і вода, пасажири можуть вибирати меню.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Сьогодні нам оновили фільмографію. Ось зараз, як ви бачите, дивлюся фільм "Красуня" - класика незмінна",- поділився росіянин.

Нагадаємо, що вже тривалий час у Китаї все більш масштабних обертів набирає небезпечний коронавірус, який спричиняє пневмонію та респіраторні захворювання. Наразі ж відомо, що вже понад 30 тисяч людей у всьому світі були інфіковані цією хворобою, а кількість загиблих перевищила 700 осіб та продовжує рости.