З Росії прийшла дуже весела новина. Так, у місті Гатчина соцмережі гудуть через іронічного оголошення про надання "соціальних" послуг. В оголошенні пропонуються послуги дуже ледачого, але чесного чоловіка "на день".

Про це стало відомо завдяки повідомленню в мережі "ВКонтакті" групи "Подслушано Гатчина".

Чоловік на годину, сріншот: "Авіто"
Чоловік на годину, сріншот: "Авіто"

"Нова послуга - чоловік на день! Я буду пити пінне, грати в "танки", розкидати шкарпетки, вимагати їжу! Буду робити все, що зазвичай роблять чоловіки після року спільного життя. І ви зрозумієте, що чоловік вам не потрібен! Не дорого, анонімно. Якщо щось полагодити, то теж не питання", - пише користувач з іменем Мішка Алексєєв.

Відомо, що за день ігор і ледачої поведінки він просить 2 тисячі рублів (770 гривень). Однак місцеві дівчата не розгубилися і запропонували альтернативу: "Пропоную зробити послугу "Дружина на день". Приготую їжу, посуд помию, зарплату відніму (але частину поверну), нагримаю, винос мозку забезпечу. Можу бути доброю".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, жодного борщу і сніданку в ліжко: жінки з якими іменами найгірші домогосподарки.

Як повідомляв Знай.uа ось це жінка: Памела Андерсон у свої 52 п'ятий раз вийшла заміж і знялася для чоловічого глянцю.

Знай.uа писав, депутат виступив за податки для домогосподарок.