В Шотландії поблизу міста Абердин на піщаному узбережжі було знайдено фрагмент скелету хвосту тварини, який в мережі приписують відомому Лох-Несському чудовиську.

Світлина була розміщена в соціальній мережі Facebook.

Уся Європа цього тижня потерпає від буревіїв та штромів. До Шотландії прийшла Кіара - позатропічний циклон, який приніс сильний дощ та вітер. В таких погодних умовах моря часто виносять власні секрети і скарби. Ось і зараз: на узбережжі Абердина знайшли скелет тварини неймовірних розмірів.

Знахідка привабила усіх: місцевих жителів, туристів, журналістів і вчених.

Останні вважають, що ці рештки належать динозаврам: диплодоку чи трицератопсу. Також припускають, що це можуть бути кістки косатки чи кита. Фантазери й любителі неймовірних історій переконані, що людство отримало змогу побачити доказ існування чудовиська озера Лох-Несс.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Скелет хвоста тварини, Абердин, Facebook

До загадкової знахідки, світ обговорював дві нові теорії щодо Нессі. Новозеландські вчені припустили, що Нессі насправді не рептилія, а величезний вугор. Професор Нейл Кларк вважає, що історія про Нессі - дитя маркетингового ходу циркача Бертрама Міллса, який примусив одного із своїх слонів купатись в озері.

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Нагадаємо, раніше Лохнеське чудовисько з потомством потрапило у фотопастку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лохнеське чудовисько підкорило нове озеро: в Ірландії істота потрапила на камеру здивованих студентів.

Також "Знай.ua" писав, багатовікове чудовисько подало знак з того світу: древній монстр потрапив на фото