На сьогоднішній день точно невідомо чи існує лох-несське чудовисько насправді. Відео незрозумілої істоти, яке спливло на озері у Шотландії поганої якості, проте фахівці повністю вивчили його.

Лох-несське чудовисько

Так, нещодавно аналогічний монстр з'явився над водами озера Лауф Фойл. Це призвело до переполоху серед місцевих жителів, які довгий час боялися підійти до води.

На очах у студентів цей монстр проплив між двома човнами прямо під час зйомки документального фільму про озеро. При уповільненому перегляді відео помітно, що човнів повз пропливає щось велике, над поверхнею води видно спинні гребені або щось дуже схоже.

Працівники портів повідомили, що раніше вони не бачили нічого подібного. Датчики, радари та інша техніка зафіксувала аномальне явище у воді.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лох-несське чудовисько

Влада взялася за розслідування, а копи просять жителів не підходити близько до води. Також були зроблені спроби отримати будь-яку достовірну інформацію про монстрів, які живуть в озерах.

Наголошується, що вчені за допомогою сучасного обладнання вивчили озеро в Шотландії, проте його глибина не дозволила зробити це у повному обсязі. В результаті з'явилися версії, що Лох-Несс сполучається з океаном або іншими водоймами мережею тунелів, по яких можна пересуватися. Також йшлося і про наявність особливого порталу в паралельні світи, через який до нас потрапляють дивні істоти, а потім зникають. Офіційна наука розводить руками.

Нагадаємо, що у столиці правоохоронці з рятувальниками дістали з місцевого озера тіло чоловіка, який був одягнений в зимову куртку, а також не мав спідньої білизни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", підвищений вміст вуглекислого газу в атмосфері призводить до того, що океан починає поглинати цей газ у великих розмірах.

Також "Знай.ua" писав, що в коралових рифах дослідники виявили незвичайне істота, про існування якого ніхто навіть і подумати не міг.