У потягу Київ-Москва, де перебувала китаянка з підозрою на коронавірус, також знаходилися 13 жителів України. Наразі усіх їх вже зняли з поїзда та помістили до обсервації.

Про це повідомляє прес-служби Держприкордонслужби.

Варто зауважити, що нещодавно жителька Китаю перетнула український кордон. Так, жінка прибула в Україну з Мінська літаком і під час проходження контролю її стан здоров’я занепокоєння не викликав. Щоправда, вже пізніше цю китаянку зняли з потяга Київ-Москва у Москві з підозрою на коронавірус.

Коронавірус в Китаї, фото: AP
Коронавірус в Китаї, фото: AP

Уточнюється, що у вагоні під час контролю, окрім неї, перебувала ще 21 особа: 13 громадян України, в тому числі 2 провідники, 6 громадян РФ і по одному громадянину з Узбекистану та Канади.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Від російської сторони відомо, що громадянка КНР повертатись на територію України не буде у зв`язку з тим, що вона розміщена в одному з медзакладів. Крім того, за наявною інформацією, вагон з іншими пасажирами, які в ньому перебували, - в обсервації, проте не відомо, де саме", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на тлі поширення смертельного коронавіруса зростання ВВП Китаю в першому кварталі 2020 знизиться на півтора відсотка.

Як повідомляв портал Знай.uа, два пасажири круїзного лайнера Diamond Princess померли від китайського коронавіруса.

Також портал Знай.uа писав, що варто знати українцям про евакуйованих людей з Уханю.