Пасажирський лайнер Новосибірськ-Москва заявив про екстрену посадку в Пермі Росії. Рішення було прийнято після анонімного повідомлення про бомбу на борту.

Позапланову посадку вирішили зробити після того, як з'явилося повідомлення про мінування.

"Лайнер розвернувся на 90 градусів і направляється в Перм, продовжуючи знижуватись. Очікується, що літак виконає там екстрену посадку", - йдеться в повідомленні.

На борту пасажирського літака знаходиться 113 пасажирів, а також 6 членів екіпажу.

Раніше повідомлялося, що літак авіакомпанії UTair приземлився на "черево" в аеропорту Усинска в Республіці Комі. Про це повідомляє Telegram-канал Life Shot.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Так, за інформацією місцевих ЗМІ, у лайнера зламалися шасі при заході на посадку. Він жорстко вдарився об землю і виїхав за межі злітно-посадкової смуги. Пасажирів Boeing 737 довелося спускати з надувним трапах. Також зазначається, що ніхто з них не постраждав. У мережі з'явилося відповідне відео евакуації людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці будуть літати за новими правилами.

Як повідомляв Знай. ua, на відео показали, що творилося в літаку з евакуйованими з Уханя українцями.

Також Знай. ua писав, що в аеропорту людей збирали на "центрі" із-за жорсткого приземлення літака.