У Таїланді стався дуже сумний випадок. Так, зоозахисники на острові Пхукет записали жахливі кадри, на яких беззубу і закуту в кайдани мавпу змушують піднімати гирі й віджиматися для розваги туристів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Mail, яке звернуло на це увагу.

На відео, яке було знято прихованою камерою, було видно, як "дресирувальник" у зоопарку змушує беззубу мавпочку піднімати металеві гирі над головою і виконувати присідання. Потім тварина повинна забивати м'ячі в сітку, кататися на велосипеді, ходити на задніх лапах і стояти на маленькій дерев'яній табуретці на потіху юрбі. На мавпу одягнуто металевий нашийник, а температура в приміщенні перевищує 30 градусів за Цельсієм.

Ймовірно, тварині видалили зуби, щоб вона не могла захистити себе. Цей зоопарк привернув увагу організації зоозахисників PETA після появи аналогічної запису, на якому видно, як жорстоко поводяться з тваринами представники туристичної індустрії Таїланду. Віце-президент азіатського підрозділу PETA Джейсон Бейкер (Jason Baker) розповів, що таких мавпочок відбирають у матерів відразу після народження і позбавляють всього, що для них природно і важливо. Представники туристичної індустрії перетворюють тварин на рабів заради власної вигоди.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в запорізькому супермаркеті в камері зберігання кинули маленького члена сім'ї: сидів смирно, з сумними очима.

Як повідомляв Знай.uа робітники врятували з крижаної води дикого монстра, не підозрюючи про це.

Знай.uа писав, знущання над тваринами дорого обійдеться живодерам, що готує новий закон.