У мережу інтернет виклали відео, на якому група російських пенсіонерок виконує дивний ритуал з метою протидії коронавірусу SARS-CoV-2, який є збудником коронавірусної хвороби COVID-19.

Відеоролик був розміщений на сайті YouTube.

На запису можна побачити, як літні жінки виконують у повітрі паси, тримаючи у руках аркуші паперу (можливо, в них загорнуті свічки або ароматичні палички, проте це складно розгледіти через низьку якість запису).

"Ми будемо боротися з коронавірусом, щоб він не потрапив в нашу Росію. Ось таким чином: вправо три рази. Вліво три рази. Обкурюємо. Коронавірус до нас не прийде. Ми відгородилися обкурюванням", - говорить одна з жінок, яка своєю впевненою поведінкою схожа на керівника групи.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Коронавірус, фото ілюстративне // Getty Images
Коронавірус, фото ілюстративне // Getty Images

Обставини запису відео невідомі. Також залишається невідомим намір учасниць ритуалу - це міг бути як жарт, так і свідомі магічні дії.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше головний епідеміолог розповів, як міцний алкоголь допоможе боротися з коронавірусом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нардеп Волошин відправився в ізоляцію через свій коронавірус і "поховав" Сюмар.

Також "Знай.ua" писав, новий прем'єр Шмигаль назвав коронавірус головною проблемою України.