Епідемія коронавіруса, епіцентр якого знаходиться в Китаї, активно поширилася і в Італії. З'явилася інформація, що після оголошення прем'єр-міністром країни Джузеппе Конте про введення карантину на всій території Італії перед супермаркетами ряду міст вишикувалися черги.

Коронавірус, скріншот: YouTube
Коронавірус, скріншот: YouTube

Чиновники уточнюють, що обмеження пересування людей не стосується потреби вийти з дому на закупівлі. Однак, незважаючи на ці попередження, ряд громадян вирушив до супермаркетів, утворивши черги. Тим не менш в мережі на всю цю паніку відреагувала італійська бабуся, яка вирішила поділитися важливими порадами. Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікував Instagram-паблік rap.ua.

"Бабуля справу говорить", - пишуть автори пабліка.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Всі дають поради. Розумники. Послухайте бабусю! Я такі епідемії бачила, не забуду чуму в Мілані. Мої онуки дивом врятувалися завдяки моїм радам. Порада номер один — мийте руки! Не тільки через коронавірус, завжди. Друга порада, коли чхаєте, чхайте в лікоть. Це не коронавірус — це виховання. Третя порада, деякий час ви повинні уникати обіймів і поцілунків. Коли зустрінемося, замість поцілунків, будемо підморгувати.", - говорить бабуся.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ув'язнені в тюрмах збунтувалися через коронавірус - є загиблі, поліція не справляється.

Як повідомляв Знай.uа коронавірус змусив Польщу піти на відчайдушні заходи, з чим зіткнуться на кордоні заробітчани.

Знай.uа писав, ви робите це неправильно – як носити медичну маску, щоб уберегтися від коронавіруса.