Пік поширення коронавіруса у Китаї нарешті пройшов і в країні почалася справжня ейфорія з цього приводу. Влада КНР заявила, що в Ухані майже подолали епідемію. Там закрили всі тимчасові госпіталі, які побудували в терміновому порядку для заражених.

Деякі громадяни навіть демонстративно знімають маски і масово виходять на вулиці. При цьому повністю вірусну інфекцію в Китаї ще не подолано, адже за добу там від коронавіруса померли 11 чоловік.

"Пік поширення коронавіруса нового типу в нашій країні вже пройдено, кількість нових випадків захворювання стає все менше і менше", – зазначив представник Державного комітету з питань гігієни і охорони здоров'я КНР Мі Фен.

У той же час в Європі коронавірус продовжує активно поширюватися. На 12 березня кількість хворих по всьому світу перевищила 126 тисяч осіб, померло більше чотирьох тисяч.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, Джастін Трюдо перебуває на карантині з дружиною через коронавірус, Дональд Трамп зустрічався з зараженим політиком з Бразилії.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні зафіксовано два нових випадки зараження смертельним коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що ВООЗ оголосила китайський коронавірус глобальною пандемією.