Британський телеведучий Спенсер Меттьюс скоро стане батьком вдруге. Так, 31-річний дівер Піппи Міддлтон (сестри Кейт Міддтон) розповів журналу Hello, що його дружина, 34-річна модель Вог Вільямс готуються до появи на світ дівчинки. Зараз Вог на 5 місяці вагітності.

Родич Кейт Міддлтон зізнався, що для його родини народження ще однієї дитини – справжнє диво. Дружина Меттьюса боролася з полікістозом яєчників. Виявляється, пара намагалася зачати дитину ще з літа 2019-го.

"Але цього разу процес не був легким, як раніше. У нас було кілька проблем, тому зачати дитину було не так просто, як у випадку з Теодором. Ми хотіли тримати це в секреті, як можна довше", - пояснює Вог.

Імениті батьки вже обрали кілька імен для доньки, але поки що не готові озвучити їх публічно.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"У нас є дивовижна можливість пограти з ім'ям для дівчинки, проявити креативність. Існує так багато класних екзотичних імен, які ми могли б запозичити. Але ім'я не буде якимось дурним!" – зазначив Спенсер.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кейт Міддлтон і принц Вільям анонсували гастролі в Австралії.

Як повідомляв портал Знай.uа, онука Єлизавети II готується затьмарити Меган Маркл і Кейт Міддлтон.

Також портал Знай.uа писав, як Кейт Міддлтон виховує своїх дітей.