Влада Китаю, де почався спалах коронавірусу, вирішили зняти обмежувальні заходи на в'їзд і виїзд в провінції Хубей з 25 березня 2020 року. Саме ця провінція, зокрема, місто Ухань, стали епіцентром смертоносного коронавіруса. У самому Ухані карантин скасовується з 8 квітня. Про це йдеться в заяві Державного комітету у справах охорони здоров'я регіону. Згідно з цим документом, рішення про зняття карантину було ухвалене через значне поліпшення епідеміологічної обстановки в регіоні. Варто відзначити, що карантин в Ухані і провінції Хубей працював з 23 січня.

До речі, телеграм-канал "Сувора Україна" розповсюдив відео, на якому видно, як у місті Ухань дезінфікують метро перед його відкриттям після двомісячного карантину. У провінції Хубей, де і зародився коронавірус, влада ухвалила рішення про зняття карантину у зв'язку з поліпшеннями епідеміологічної обстановки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.