Від коронавірусу у Великобританії померла 21-річна дівчина без яких-небудь раніше існуючих захворювань. Хлоя Міддлтон вважається наймолодшою жертвою у Великобританії, у якої немає основних захворювань. Її мати Дайан Міддлтон опублікувала несамовиту історію своєї дочки в соціальних мережах, пише dailymail.co.uk. Написавши в Facebook, місіс Міддлтон, яка живе в Бакінгемширі, сказала: "Всім людям, які думають, що це просто вірус, будь ласка, подумайте ще раз, виходячи з особистого досвіду, цей так званий вірус забрав життя моєї 21-річної дочки".

Тітка померлої Хлої Емілі Містрі підтвердила, що у дівчини не було проблем зі здоров'ям. Вона розповіла, що її небога померла від вірусу і сказала, що родина "зруйнована до межі". "Реальність цього вірусу тільки розгортається на наших очах. Будь ласка, дотримуйтеся державних рекомендацій. Захистіть себе і захистіть інших! Вірус не поширюється сам, поширюють вірус люди", - говорить Емілі Містрі.

Хлоя Міддлтон, фото - Facebook
Хлоя Міддлтон, фото - Facebook

Офіційні дані показують, що 8 399 британців вже зловили COVID-19, але урядові радники припускають, що істинний розмір спалаху, ймовірно, буде ближче до 400 000 – в 52 рази більше, ніж показують цифри. Британські чиновники охорони здоров'я спочатку припустили, що тільки люди з хронічними захворюваннями можуть бути схильні до цієї хвороби, але тепер впевнені, що будь-хто може заразитися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.