Тайська поліція заарештувала 32-річного чоловіка, якого зловили на гарячому завдяки кадрам, знятим на камеру відеоспостереження. Чоловік зізнався у дуже страшному і аморальному правопорушенні, яке спричинило за собою перевірку на коронавірус covid-19.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Mirror.

Чоловік проігнорував всю небезпеку вірусу і почав облизувати свої пальці, потім чіпати геніталії і за допомогою збору всіх цих виділень облапав ліфт станції метрополітену. Огидна картина, але чоловіка змогли впізнати завдяки тому, що він кинув погляд просто в камеру відеоспостереження.

Бангкокський облизувач, фото: Mirror
Бангкокський облизувач, фото: Mirror

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Даний вчинок молодик зробив у той час, коли людям з усіх джерел інформації говорять, щоб всі використовували санітайзер, захисну маску і перебували на відстані 2 метрів один від одного. Тільки так можна зупинити поширення коронавірусу. Однак, таких шкідників залишається дуже багато, і вони завжди будуть. Так що не забувайте про особисту гігієну.

В поліції Бангкока заявили, що відразу ж після того, як їм стало відомо про інцидент, вони відразу ж оголосили розшук. Ліфт було продезінфіковано: "Наші співробітники почали слідувати за ним, як тільки він вийшов з ліфта, але коли він побачив їх, він втік. Ми також наказали, щоб команда прибиральників дезінікувала ліфт. Вони також очищаються щогодини".

Пізніше поліція заарештувала 32-річного тайця і відправила його до лікарні для перевірки на коронавірус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, творці Plague Inc дозволять геймерам протистояти коронавірусу, на кону життя мільярдів.

Як повідомляв Знай.uа в суд за коронавірус: резиденти США подали позов на Китай.

Знай.uа писав, тоновані вікна та особисті медсестри – київським лікарням наказали готуватися до VIP-пацієнтів.