Карантин змінив звичний темп всього людства через швидке поширення коронавірусу. Але саме Індія прийняла жорсткі обмежувальні заходи для ізоляції населення – 1,3 мільярда людей тепер під замком. Країну різко закрили на наймасштабніший карантин у світі. Зупинилися поїзди, таксі, автобуси і навіть велорикші. Літаки не літають, штати закривають кордони. А на вулицях чергують поліцейські і дружинники, які палицями пи*дять всіх на вулицях. Європейців виганяють з готелів і гестхаусов, на росіян нападає агресивна молодь і навіть поліція.

Ось так люди стоять у черзі в магазин, і це нормально. Наочно виділили безпечну дистанцію.

Прем'єр-міністр країни Нарендра Моді заявив, що вся Індія повинна бути на карантині, на тотальному карантині. В цей час в країні закрили практично всі підприємства і установи, винятком стали лише лікарні. На підтримку медичної інфраструктури планують витратити 2 мільярди доларів. У спеціальному зверненні прем'єр заявив, що у випадку, якщо країна не впорається з цим за 21 день, то буде відкинута назад на 21 рік".

Карантин, фото: Джейпэл Сінгх, Epa

А ось так людей карають, якщо зловлять на вулиці. Їх примушують малювати навколо себе коло. У цьому колі вони повинні присідати по команді поліцейських. Вважається, що так вони краще запам'ятають відстань, на якій варто триматися один від одного.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Карантин, фото: Джейпэл Сінгх, Epa

В Індії чверть населення не вміє читати, але навряд чи присідання допоможуть дотримуватися карантин. Умов для його дотримання людям не створили. Доставки їжі в невеликих містах і селах немає. Карантин оголосили без попередження. Люди просто намагаються знайти їжу.

До речі, зараз в Індії підтверджено 519 випадків захворювання і 10 смертей від коронавірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.