На кордоні Німеччині і Данії відбувається справжня історія міцного кохання, яке карантином на зруйнувати. Так, через обмеження, які пов'язані з пандемією covid-19, закохана літня пара, німець і датчанка не можуть ходити один до одного в гості як раніше - тому вони зустрічаються на кордоні.

Джерело: німецьке видання Spiegel Online.

Журналісти пишуть, що вже два тижні 89-річний Карстен Тюхсен Хансен з німецької Північної Фризії та його 85-річна подружка Інга Расмуссен з Данії не в змозі відвідувати один одного через "коронавірусні обмеження". Тому вони зустрічаються на закритому прикордонному переході Авентофт, розмовляючи через шлагбаум.

Побачення на кордоні Данії та Німеччини, фото: Spiegel Online
Побачення на кордоні Данії та Німеччини, фото: Spiegel Online

Як пише видання, користувачі соцмереж в захваті від зустрічей, на які Хансен щодня їздить на своєму електровелосипеді, а Расмуссен — на своєму авто. На прикордонному переході двоє літніх людей сидять, кожен у своїй країні, п'ють каву і пунш, їдять печиво і спілкуються.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Це сумно, але ми не можемо цього змінити", - каже 85-річна датчанка. З Хансеном вона вже два роки і, як правило, залишається у нього переночувати.

Датчанка сподівається, що звичне життя, ймовірно, відновиться після великодніх свят. До того часу вони планують дотримуватися карантину і залишатися на відстані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в українському епіцентрі коронавірусу наплювали на карантин і натовпом зацілували ікону.

Як повідомляв Знай.uа бойовики на Донбасі зробили коронавірус своєю "біологічною зброєю" проти українських воїнів.

Знай.uа писав, "Ворог уже біля дверей", - новопризначений міністр МОЗ порівняв епідемію коронавіруса з війною.