Головний лікар інфекційної лікарні в Комунарки Денис Проценко заразився коронавірусом. Швидше за все інфікування відбулося на робочому місці, оскільки саме в цьому медичному закладі лікують людей з Covid-19. Як пишуть російські ЗМІ, саме цю лікарню днями відвідав президент Росії Володимир Путін.

Стан Дениса Проценка на цей момент задовільний, більш того він замкнувся в своєму кабінеті і працює дистанційно. У своєму Facebook лікар написав, що відчуває себе "цілком добре" і працює зі свого кабінету. "Так, у мене позитивний тест на СoV, але почуваю себе цілком добре. Ізолювався у своєму кабінеті, де є всі умови для дистанційної роботи, управління та телемедичних консультацій. Думаю, що вироблений за цей місяць імунітет робить свою справу", - написав він.

Путін у Коммунарці, скрін з відео
Путін у Коммунарці, скрін з відео

Варто відзначити, що нещодавно інфекційну лікарню відвідав Путін, з яким особисто спілкувався Проценко, вона також потиснули один одному руки. Після інформації про зараження лікаря прес-секретар Путіна Пєсков заявив, що президент РФ "регулярно проходить тест", і він нібито здоровий. "Він тестується регулярно. Все нормально", - цитує слова Пєскова агентство "РИА Новости".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Реакція соцмереж на новину про контакт Путіна з зараженим коронавірусом
Реакція соцмереж на новину про контакт Путіна з зараженим коронавірусом

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.