Британський принц Чарльз, який перший у списку претендує на трон після королеви Єлизавети ІІ, нещодавно перехворів на коронавірус. І як тільки відійшов від лікування, влаштував акт небаченої щедрості – виділив 2,5 мільйона доларів своєму синові Гаррі та його дружині Меган Маркл. Ці гроші були спрямовані на послуги приватної охоронної компанії, яка буде стежити за цілістю і збереженням Меган, Гаррі і Арчі в США, де вони зараз живуть. Це пов'язано з тим, що Трамп відмовився видати королівським особам Британії охоронців. Про це повідомляє телеграм-канал Star News.

Єлизавета II і принц Чарльз з Камілою, скрін з відео
Єлизавета II і принц Чарльз з Камілою, скрін з відео

При цьому принц Чарльз наказав синові не "розкочувати губу", адже атракціон небаченої щедрості з недавніх пір закритий. Адже принц Гаррі з дружиною відійшли від королівських справ, тому самі повинні себе забезпечувати. Тим часом подейкують, що Гаррі і Меган не такі вже забезпечені, як були раніше при дворі.

Принц Гаррі і Меган Маркл з сином Арчі, скрін з відео
Принц Гаррі і Меган Маркл з сином Арчі, скрін з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, британський принц Чарльз одужав від коронавірусу і після самоізоляції почав тиснути всім руки.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що принц Чарльз вперше з'явився на публіці після новини про свій зараження коронавірусом.

Також портал "Знай.ua" писав, що принц Гаррі і Меган Маркл зважилися на зміну прізвища, як тепер називати непокірних герцогів.