Варто нагадати нашим читачам, що принц Гаррі і його дружина акторка Меган Маркл офіційно склали свої королівські повноваження і розпрощалися з помічниками. Тепер 38-річна красуня вже знає, чим займатиметься. Один з напрямків нової роботи 38-річної Меган Маркл буде пов'язаний, якщо вірити прогнозам інсайдерів, з розширенням прав і можливостей жінок у світі.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: gettyimages
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: gettyimages

Дружина принца Гаррі і молода мама неодноразово висловлювалася про жіноче лідерство, яке цікавить її в різних аспектах. Наприклад, автор документальних фільмів BBC Ванесса Берловіц повідомила пресі, що герцогиня Сассекська з цікавістю слухала її розповіді про слонячий матріархат.

Джерело: американський щотижневий журнал про знаменитостей people.

Журналісти пишуть, що незабаром телеканал Disney+ покаже новий фільм Берловіц про подорожі стада слонів під проводом слонихи на ім'я Гайя через пустелю Калахарі. Меган Маркл записала закадровий текст для проєкту "Слон" (Elephant).

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Герцогиня Сассекська була вражена слонами, особливо поведінкою самок, у яких в родині провідна роль. Вся справа в жіночому лідерстві. Це зовсім інша форма влади, тому що мова йде про узгоджене лідерство. Герцогиня була абсолютно зачарована цим видовищем", — поділилася враженнями від зустрічі з Меган і Гаррі режисер BBC Ванесса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стиліст Меган Маркл розповів, як створювалися зачіски герцогині - "В цьому є щось приємне".

Як повідомляв Знай.uа принц Гаррі попередив Меган Маркл не висміювати королеву Єлизавету II.

Знай.uа писав, Гаррі і Меган розпрощалися з Букінгемським палацом назавжди — більше не королевичі.