Згідно з інформацією американського університету Джонса Хопкінса, який веде детальний аналіз за кількістю офіційно зареєстрованих випадків зараження на коронавірус covid-19, кількість зафіксованих випадків зараження цією інфекцією в Сполучених Штатах Америки, на неділю, 5 квітня, перевищила 300 тисяч.

Коронавірус в США, фото: gettyimages
Коронавірус в США, фото: gettyimages

Державу, де населення більше 327 мільйонів жителів, закрито на карантин. Сотні мільйонів людей сидять вдома. Це, звичайно, колосальний удар по економіці, однак не по оптимізму деяких персонажів. Так, в одному з карантинних міст американець вирішив розважити та потішити своїх сусідів демонстрацією культового фільму саги "Зоряні війни". Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Perepichka News.

"Американець цілий тиждень влаштовує перегляди "Зоряних війн" для себе і сусідів на стіні закритого на карантин офісу. Іноді, для того, щоб стати героєм, досить невеликого проєктора.", - підписали публікацію автори.

Також автори публікації, власне, додали і відеозапис цієї розваги:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо нашим читачам, що епіцентром епідемії в США є штат Нью-Йорк. Там зафіксовано більше третини випадків зараження на коронавірус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, психіка під час карантину – як самоізоляція здатна вплинути на людину.

Як повідомляв Знай.uа тотальне безробіття і зубожіння — карантин в Україні нищить провідні галузі.

Знай.uа писав, українська "дівчина Бонда" Куриленко перехворіла на коронавірус і продовжила доводити чоловіків до екстазу.