На горі Корковадо в Ріо-де-Жанейро на Великдень "одягнули" в халат лікаря статую Ісуса Христа-Спасителя. Це зробили на знак солідарності з медиками, які борються з коронавірусом.

Дана спеціальна великодня церемонія повинна була передати "послання надії і підбадьорення у цей делікатний момент світової пандемії".

Крім того, статую Ісуса Христа підсвітили у кольори національних прапорів країн, які найбільше постраждали від коронавирусной інфекції. Це були Іспанія, США, Італія, Китай та сама Бразилія.

"послання надії в непростий період світової пандемії", - заявив архієпископ Ріо-де-Жанейро, кардинал Орані Жуан Темпеста.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Папа Римській Франциск під час Великодньої меси звернувся до жителів усього світу і попросив припинити військові конфлікти, в тому числі і на сході Украины.

Щороку на Великдень Папа Римський служить святкову месу, яку завершує пасхальним зверненням до мирян “Urbi et Orbi” (місту і світу). У цьому зверненні понтифік розмірковує про важливі події або процеси, закликає як простих людей, так і сильних світу цього вплинути на те чи інше явище.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, страсний тиждень в Україні 2020 - що потрібно обов'язково зробити в кожен з днів.

Як повідомляв Знай. ua, скільки днів можна працювати і що заборонено в карантин.

Також Знай. ua писав, що страсний тиждень – чого категорично не можна їсти і робити.