Моторошна пригода сім’ї злякала весь світ. В будинку родини вночі з'явився бродячий пес, коли всі вікна і двері були зачинені. Серед ночі їх розбудив людський голос, але людей в домі не було. З'ясувати причину вдалося завдяки камерам відеоспостереження.

Джек Йокінен прокинувся о четвертій ранку від того, що його розбудила чоловіка. Жінка повідомила, що у їх будинку є хтось сторонній, тому що вона чітко чула людський голос, що доносяться з першого поверху.

Незабаром і Джек почув звуки незрозумілого походження. Дружина трохи заспокоїла його, повідомивши, що з нею і з сином все гаразд. Чоловік набрався хоробрості і спустився на перший поверх, щоб розібратися з джерелом цього шуму.

Містика, фото: youtube
Містика, фото: youtube

Він виявив, у центрі вітальні бродячого пса. Найцікавіше, що всі вікна і двері були зачинені. Здавалося б, що тварина просто ніяк не могла потрапити сюди. Та й людський голос пояснити поки не вдавалося.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Містика, фото: youtube
Містика, фото: youtube

Подружжя навіть злякалися: собаку міг запустити зловмисник, щоб відвернути увагу. Пізніше вони обшукали всі кімнати та місця, де могла сховатися людина.

Тільки тепер пояснити поява собаки в їхньому будинку було просто неможливо. Джек перевірив вікна та двері: все було закрито.

Містика, фото: youtube
Містика, фото: youtube

На наступний день вдалося роздобути запис з камер відеоспостереження, встановлених на вулиці. Виявилося, що в 3:15 ранку самотня дворняжка спокійно пройшла через парадні двері, які виявилася відкритою.

Двадцять хвилин потому проходить повз будинку чоловік побачив розчинені двері, підійшов, крикнув, але ніхто йому не відповів. Тоді він просто закрив її. Мабуть, цього чоловіка дружина Джека і чула.

Самої собаці дуже пощастило, тому що сім'я вирішила залишити її у себе. Вони вже звозили вихованця до ветеринара і зробили всі необхідні щеплення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нервуєш? Візьми в рот! Лікарі розповіли, як "обдурити" мозок в тривожні часи.

Як повідомляв Знай.uа, загадки мозку — вчені пояснили, чому ми не пам'ятаємо, як засинаємо.

Знай.uа писав, Джоан Роулінг випустила трохи чарів на школярів, зачинених на карантин - "Гаррі Поттер вдома".