Американські вчені після лікування сотень пацієнтів в США вважають, що COVID-19 не викликає важкої вірусної пневмонії або ГРДС, як спочатку передбачалося.

Медики помітили, що вся легенева механіка не пошкоджена, і дотримання легенів в апараті ШВЛ виглядає нормальним. Covid-19 є дуже неприємним вірусом, що викликає унікальний ефект, оскільки він впливає на молекули гемоглобіну в крові, і тому розвивається важка гіпоксемія і поліорганна недостатність через серйозне зниження пропускної здатності Hb, викликаної та інгібування зв'язування молекули гемоглобіну.

Ось як працюють гідроксихлорохін і флавипривир, інгібуючи зв'язування білка оболонки вірусу з молекулою порфіринового кільця.

Протоколи вентиляції і ARDS можуть викликати пошкодження легенів, викликане вентилятором, а не лікувати стан.

карантин в Україні, скріншот з відео
карантин в Україні, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інфільтрат в рентгенографії та комп'ютерної томографії викликаний окислювальним стресом від скупчення гем, виділеного вірусом в альвеолах, який викликає хімічний пневмоніт, а не вірусну пневмонію. Вірус залежить від порфірину, тому він більш важкий у чоловіків і швидше зростає з гликозилированным Hb, і тому він поганий у діабетиків і літніх пацієнтів. Чим вище Hb F A2, тим краще, так як немає ланцюгів бета-глобіну, які можна пов'язати, так що це не так вже й погано для дітей. Тимчасово можуть допомогти гипербарический кисень і переливання крові. Вірус викликає стан, схожий до зростання метгемоглобінемії та отруєння чадним газом.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Таким чином, сovid-19 не викликає пневмонію або ГРЗ, тому здебільшого лікують неправильну хворобу, що призводить до високої смертності. SARS2 - Вірус корони зв'язується з гемоглобіном таким чином, що виділяє іон заліза в циркуляцію Hb втрачає здатність зв'язувати кисень, тому кисень не надходить в основні органи. Ось чому ми бачимо стійку гіпоксію поряд з дуже швидкою недостатністю багатьох органів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що доктор Комаровський випустив чергову серію відповідей на питання публіки щодо Covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кров Тома Хенкса допоможе вченим в розробці вакцини від коронавірусу.

Також "Знай.ua" писав, як лікують від вірусу в київській лікарні.