Австрія не виключає, що влітку почне пускати до себе туристів з країн, які змогли взяти під контроль ситуацію з поширенням коронавіруса. Про це повідомляє Die Presse.

"Нам треба готуватися до різних видів відпусток в цьому році. Але оскільки поширення коронавіруса зараз щодо під контролем, ми як федеральний уряд вже можемо обіцяти поступове пом'якшення заходів і ми переконані, що туристичні поїздки цього літа можливі", — заявила міністр туризму Австрії Елізабет Кестингер.

Аеропорт "Бориспіль",  скріншот: YouTube
Аеропорт "Бориспіль", скріншот: YouTube

Втім, вона зазначила, що обмеження на подорожі з-за пандемії коронавіруса будуть діяти протягом кількох місяців.

"Однак, якщо країни будуть демонструвати таку добру, позитивну динаміку, як Німеччина, є висока ймовірність досягти двосторонніх домовленостей", - сказала міністр.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес зазначає, що дітям планують дозволити виходити на прогулянки в супроводі дорослих, пише El Pais.

Також в Іспанії планують продовжити надзвичайний стан до 9 травня, а з 11 травня — почати "обережне і поетапне ослаблення карантину".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, любителям вікендів у Австрії сказали, коли знову можна подорожувати за кордон - піднімуть туризм в Україні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Європа обнадіяла заробітчан, карантин можуть скасувати - всього три умови.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.