Буквально за добу курс російського рубля по відношенню до долара впав після обвалу на ринку нафти WTI. Тепер за 1 долар просять 76 рублів.

Так, на початку цього тижня рубль істотно знижується по відношенню до долара і до європейської валюти через падіння цін на нафту, передають росЗМІ.

За станом на 21 квітня курс долара збільшився на 98 копійок, до 76,53 рубля. Євро подорожчав на старті торгів до 82,28 руб./євро (+28,75 копійки).

Під кінець робочого дня ціна травневих ф'ючерсів на нафту марки WTI на Нью-Йоркській товарній біржі впала нижче $0,00 за барель, потім ціни повернулися в плюсовий діапазон, але не надовго.

російський рубль, фото Pxhere
російський рубль, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як відзначають експерти, в короткостроковій перспективі на курс рубля впливатиме динаміка цін на нафту і загальне ставлення інвесторів до активів країн, що розвиваються. Крім того, в короткостроковій перспективі волатильність (показник, що характеризує тенденцію мінливості ціни) збережеться на поточному рівні, цільовий курс рубля – 73-75 за 1 долар.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чи варто українцям чекати на різке зменшення вартості бензину.

Як повідомляв портал Знай.uа, ціна на нафту американської марки WTI впала нижче нуля.

Також портал Знай.uа писав, що вартість газу вперше скотилася до рівня 2009 року.