Президент Росії Володимир Путін вирішив перенести дату закінчення Другої світової війни. Тепер в Російській Федерації цю річницю святкуватимуть 3 вересня, тоді як у більшості країн цю дату відзначають 2 вересня. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, стало відомо, що президент Росії підписав федеральний закон, згідно з яким дата закінчення Другої світової війни переноситься на 3 вересня. Це при тому, що в більшості держав датою завершення Другої світової війни вважають 2 вересня 1945 року, а в СРСР 3 вересня був днем перемоги над Японією в цій війні. Варто також зазначити, що Рада при президенті Росії з розвитку громадянського суспільства і прав людини виступив проти такого рішення Путіна. Все через те, що в Росії 3 вересня поминають жертв теракту в Беслані.

Володимир Путін, скріншот: YouTube
Володимир Путін, скріншот: YouTube

Раніше стало відомо, що Путін збирається внести в конституцію Росії захист російськомовних і "правду" про Другу світову. Він вважає, що у РФ нібито хочуть вкрасти перемогу у цій війні, і Кремль неодмінно повинен конституції Росії захист російськомовних і "правду" про Другу світову.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Путін хоче вивчити Конституцію України, і Пєсков також.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Путіна відкрито лякають світ ядерною війною.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Путіна підготували черговий капкан для Зеленського.