У російській столиці стався вельми жахливий інцидент. З'явилася інформація, що незважаючи на карантин, який запровадили через коронавірусну інфекцію, мешканці одного з житлових комплексів вирішили не балувати себе самоізоляцією, а влаштувати свято на весь двір, це не сподобалося жителям сусіднього комплексу. У події довелося втрутитися поліції й заспокоювати дуже буйних "гуляк".

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "LifeShot".

"Нічну вечірку жителів Бутова сьогодні зупинили поліцейські. Вгамувати гуляючий і танцюючий натовп їх попросили інші мешканці ЖК "Бутово парк", які відповідальніше підійшли до самоізоляції. Спочатку прибув один наряд, але співробітники вирішили дочекатися підкріплення. Відчувши недобре, порушники режиму швидко вимкнули музику і розбіглися по домівках." - пишуть у Telegram-каналі "LifeShot".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Місцеві у кількості, як мінімум, декількох десятків осіб, увечері вивалилися на вулицю і почали танцювати, випивати й таким чином протестувати проти небезпечної інфекції. Судячи з усього, не всі самоізольовані громадяни побажали взяти участь у масовій вечірці і проявили громадянську свідомість — або просто втомилися від п'яних криків та гучної музики - викликали поліцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Дніпром поліція затримала мера, Філатов офіційно прокоментував інцидент.

Як повідомляв Знай.uа названо точну дату запуску автоматичних штрафів для водіїв — лихачити залишилося недовго.

Знай.uа писав, 15 ударів ножем для 7-річного брата - підлітка жорстоко помстився після програшу в грі онлайн.