Королева Єлизавета II "зустріне Гаррі і Меган з розпростертими обіймами", підтримає їхній вихід, якщо вони вирішать повернутися в королівську сім'ю. Про це заявляє інсайдер, передає Express.

Колишній герцог і герцогиня Сассекские оголосили про свої плани піти у відставку в січні і тепер у них нова самостійна життя в Лос-Анджелесі. Однак, якщо вони коли-небудь зроблять розворот у своєму рішенні піти у відставку як старші члени королівської сім'ї, це буде повністю підтримане правлячим монархом, вважає редактор журналу Majesty Інгрід Сьюард.

Принц Гаррі та Меган Маркл, фото Instagram
Принц Гаррі та Меган Маркл, фото Instagram

Міс Сьюард сказала Sky News: "Я думаю, що вона дивиться на Гаррі як на блудного сина, що він прийде додому, і вона зустріне його з розпростертими обіймами. Єдине, що вона дійсно перенесла за своє довге життя, це її християнство і її глибокі релігійні переконання, а одне з християнських вчень - це прощення".

Хоча члени королівської сім'ї, можливо, відчували себе "розчарованими" з-за пари рішення покинути королівську сім'ю, королева ніколи не стане публічно критикувати їх.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Інсайдер додав: "Я думаю, що вона дуже не любить критикувати все, що він робить. У приватному порядку вона може дуже засмутиться через це, але ніколи не стане коментувати це, навіть, ймовірно, своєї сім'ї. Вона буде тримати свої почуття до себе".

Ще на початку року королева випустила заяву, в якій говорилося про бажання пари вести незалежне життя.

Єлизавета II і принц Філіп, скріншот: YouTube
Єлизавета II і принц Філіп, скріншот: YouTube

Вона сказала: "Гаррі, Меган і Арчі завжди будуть улюбленими членами моєї сім'ї. Я усвідомлюю проблеми, з якими вони зіткнулися в результаті ретельного вивчення протягом останніх двох років, і підтримую їх прагнення до незалежного життя. Я хочу подякувати їм за їх самовіддану роботу по всій країні, в країнах Співдружності і за її межами, і я особливо пишаюся тим, як Меган так швидко стала одним з членів сім'ї".

Принц Гаррі виступив з промовою перед прихильниками своєї благодійності в Сентебале, готуючись піти у відставку як старший королівський чиновник, визнавши, що Megxit був їх єдиним вибором, оскільки вони пережили "роки" випробувань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онука Єлизавети II принцеса Беатріс зробила офіційну заяву, королівського весілля не буде.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський привітав Єлизавету II з Днем народження, що побажав український президент королеві

Також Знай. ua писав, що лайфхаки по вихованню дітей від принца Гаррі.