У вірменському місті Гаварі в результаті перестрілки загинули дві людини і четверо було поранено, в тому числі двоє винуватців, яких доставили в лікарню, куди потім завітали родичі та друзі одного з убитих. Близько 500 людей озброєні ножами і кийками увірвалися в лікарню і зарізали поранених.

Вбивство відбулося біля університету Гавара. Все почалося з конфлікту двох неповнолітніх хлопців з громад Норатус і Гавар, в який втрутився слідчий військової поліції. Слідчий та його зять загинули.

Дві людини було поранено на місці, ще двоє з числа нападників спробували втекти на автомобілі. За ними була погоня, що супроводжувалася перестрілкою. В результаті автомобіль з нападниками потрапив в аварію.

Двоє поранених перебували в Єревані, ще двоє з числа нападників – в Гаварі. Поліція та спецназ взяли лікарні під охорону.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Потім у медичний центр прийшли родичі та друзі одного з убитих і вчинили самосуд.

"Вони розбили майно лікарні, прорвали поліцейські кордони, дісталися до палати, де лежали поранені, перерізали їм горло, після чого пішли. Поліція не змогла їм перешкодити", - розповів губернатор Гегаркунікської області Гнела Саносяна.

Поліція порушила кримінальну справу за статтями "вбивство двох і більше осіб" і "незаконне придбання і зберігання зброї та боєприпасів".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, масштабні протести стрясають Німеччину, владі не під силу втихомирити людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, молдавани завдали Китай на карту США.

Також портал Знай.uа писав, що в Еквадорі родичі поховали жінку, але вона зателефонувала з того світу.