У мережі з'явилося інтерв'ю з одним з британських друзів принца Гаррі, яке наважилося опублікувати британське видання The Telegraph на умовах абсолютної анонімності. За словами джерела, герцог Сассекський поскаржився близьким, що "його життя перевернулося з ніг на голову" з того часу, як він і Меган Маркл з офційною заявою залишили сім'ю 31 березня.

Нагадаємо, що пара оголосила про свої плани переїхати за океан у січні 2020 року, офіційно почавши своє ново, фінансово незалежне життя, 1 квітня, через кілька місяців пильної уваги преси і назріваючого скандалу в сім'ї.

Принц Гаррі і Меган Маркл з сином Арчі, скрін з відео
Принц Гаррі і Меган Маркл з сином Арчі, скрін з відео

Меган Маркл і принц Гаррі остаточно осіли і освоїлася в Лос-Анджелесі, але принц, як повідомляється, насилу звикає до такого крутого повороту в житті і кар'єрі, особливо у військовій сфері.

"Він говорив друзям, що досі не може повірити в те, що трапилося. Він був щасливий, коли служив в армії, потім зустрів Меган, і з того часу його життя було прекрасне. Але я не думаю, що він передбачав, що все обернеться саме так", — наводить слова джерела впливове британське видання.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Гаррі завжди з непідробними емоціями розповідав про часу в армії і, як повідомляється, говорив друзям, що йому не вистачає колишнього почуття товариства, а також його постів в британських збройних силах. Він був змушений відмовитися від кількох військових призначень у межах його угоди з королевою, і хоча він зберіг багато зі своїх титулів, йому не дозволено взаємодіяти з армією так, як він звик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, папараці залізли під спідницю Кейт Міддлтон, проміняла мереживні стринги на стягуючі панталони.

Як повідомляв Знай.uа принц Гаррі після відмови від корони зайнявся здоров'ям жінок і військових.

Знай.uа писав, Єлизавета II готова до повернення Меган і Гаррі в королівську сім'ю – "Дивиться, як на блудного сина".