Американець Джонатан Хагински в 17 років купив старий автомобіль 1990 року випуску. Однак покататися на байку чоловік зміг лише місяць.

Він потрапив в аварію на шкільному подвір'ї і зламав зап'ястя, його відправили в лікарню. На місці аварії залишився без нагляду його Kawasaki KX. І привернув увагу зловмисника, який успішно його викрав.

Вийшовши з лікарні, Хагински негайно заявив про викрадення мотоцикла, на покупку якого збирав кілька місяців, однак пошуки не дали результатів.

Пропажу поліції вдалося виявити, але тільки через 27 років. Про це копи штату Коннектикут розповіли у своєму Twitter.

Під час рейдів поліція конфіскувала кілька десятків квадроциклів і мотоциклів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Перед тим, як відправити їх на утилізацію, поліцейські перевірили, чи не були мотоцикли оголошені в розшук. На подив поліції виявилося, що позашляховий Kawasaki KX викрали майже три десятки років тому.

Байк повернувся до свого господаря, якому зараз вже 44 роки. Зараз Джонатан володіє майстерні з ремонту мототехніки і навіть хоче повернути до життя свій перший байк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, украинцев, закритих на карантин, насмішили новими версіями дорожніх знаків.

Як повідомляв Знай. ua, які машини в Україні викрадають найчастіше, докладна статистика.

Також Знай. ua писав, що харків'янин влаштував дикий форсаж з копами і прокинувся в кущах догори дригом, кадри ПП.