28-річна Лора Мі-Бішоп поділилася досвідом схуднення на карантині, і приводом для цього стала радісна подія в її житті - майбутнє весілля.

Про це повідомляє Daily Mail.

"За останні пару років у мене розвинулися нездорові звички. Наприклад, я їла під час готування, а розміри моїх порцій вийшли з-під контролю", - зізналася наречена.

Лора Мі-Бішоп до схуднення
Лора Мі-Бішоп до схуднення

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Лора і її обранець Адам стали дотримуватися протеїнової дієти, що складається переважно з м'яса та інших багатих білком продуктів. Багато в чому перейти на новий режим харчування їм допомогли разові гуртові замовлення необхідних продуктів. Таким чином вони змогли чітко спланувати свій раціон на кілька тижнів уперед.

"Кількість їжі, яка я зазвичай їла за раз, тепер йшла на два-три прийоми їжі", - стверджує Лора. До того ж зазначається, що пара почала виходити на регулярні пробіжки, щоб підтримувати себе в тонусі.

Крім того, завдяки відсутності витрат на шкідливу їжу їм вдалося заощадити понад 500 фунтів стерлінгів (близько 17 000 гривень) за два місяці. За їх словами, ці гроші вони відклали на весілля і подорожі.

Лора Мі-Бішоп після схуднення
Лора Мі-Бішоп після схуднення

За даними ЗМІ, жінка схудла на 10 фунтів - приблизно 4,5 кілограми.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Як схуднути за місяць: корисні поради по схудненню.

Як повідомляв портал Знай.ua, Розкрито таємницю "ледачого" схуднення: ні спорту, дієтам і "чарівним" пігулкам.

Також Знай.ua писав, Схуднути без дієт: таблиця калорійності та здорове харчування.