Луїза Винздор є дочкою молодшого сина Єлизавети II Едварда. Дівчинка росте дуже скромною і до певного часу навіть не знала, що її бабуся королева, адже батьки прийняли рішення ростити її далеко від загальної уваги.

Луїза з'явилася на світ 8 листопада 2003 року — на місяць раніше призначеного терміну. Матері робили кесарів розтин, важкі пологи спровокували у дитини ряд ускладнень, серед яких було навіть косоокість. Луїзі двічі довелося лягати під ніж хірургів, і в результаті їй відновили нормальний зір.

"У недоношених дітей часто буває така патологія, тому що зорова функція однієї з останніх формується у немовлят. У Луїзи було досить сильне косоокість, коли вона була малою, і потрібен час, щоб повністю виправити це. Але тепер вона в порядку — у неї ідеальний зір", — розповідала пізніше мама дівчинки, графиня Софі.

Дівчинці вже 16 років і вона зростає скромним старанною дитиною. Вона вчиться в школі і вже вибирає університет. Луїза не дає інтерв'ю і рідко з'являється на публіці. За словами графині Софі, спадкоємиця далеко не відразу дізналася, ким є її бабуся.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Пам'ятаю, як Луїза повернулася зі школи і сказала: №Мама, люди кажуть мені, що бабуся — королева". Я запитала її, як вона до цього ставиться, і вона відповіла: "Я не розумію". Не думаю, що вона усвідомила, що у нас є одна єдина королева", — визнавалася мати дівчинки.

Луїза любить верхову їзду і іноді подорожує разом з батьками в рамках їх робочих відряджень, але вона робить це набагато рідше, ніж той же принц Арчі. Так, вперше внучка королеви опинилася в іншій країні в 2015 році: тоді вона з мамою і татом їздила в ПАР.

Луїза є 13-й у списку спадкоємців престолу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єлизавета II готова до повернення Меган і Гаррі в королівську сім'ю.

Як повідомляв Знай. ua, онука Єлизавети II Беатріс зізналася, як бореться зі страшною недугою.

Також Знай. ua писав, що королева Єлизавета II розкрила секрет харчування для краси і довголіття.