Донька прес-секретаря російського президента Єлизавета Пєскова розкрила свій спосіб схуднути, яким вона зацікавилася завдяки священному для мусульман місяцю Рамадан.

Про свій метод Пєскова розказала в Instagram. За словами дівчини, всі члени її сім'ї схильні до повноти і без спорту і обмежень в їжі вона починає повніти. Єлизавета зізналась, що з 16 років займається в залі, а до цього вісім років займалася танцями і шість років - тенісом.

"З тих пір на 10 кілограмів (з 50 до 60-63) я поправлялась 1 раз. За півроку роботи в офісі », - зазначила вона.

Пєскова розповіла, що зацікавилася інтервальним голодуванням завдяки Рамадану - в цей місяць мусульмани відмовляються від їжі і води на період світлового дня.

"І почала харчуватися за системою 8/16. Не тому що це модно, а тому що мені такий режим підходить. Особливо влітку", - пояснила вона.

Пєскова також зазначила, що для підтримки форми вона використовує интервальное голодування, ходьбу в гору і качає прес двічі на тиждень.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Пєскова оскандалилась дурнуватою витівкою

Як повідомляв портал Знай.ua, Ліза Пєскова приголомшила скандальними думками про гомосексуальність.

Також Знай.ua писав, донька Пєскова оголосила війну неголеним пахвам