Ксенія Собчак на своєму каналі у мережі Youtube виклала фільм-розслідування про реалії життя у Середньо-Уральському жіночому монастирі.

У фільмі Собчак взяла розлогі інтерв'ю у абсолютно різних людей: журналістика говорила з колишніми послушниками та послушницями, офіційними священниками РПЦ, прихильниками отця Сергія, психологами, православними журналістками. У ході цих розмов з'ясувалося, що отець Сергій та його прихильники займались протизаконною та антиетичною діяльністю.

Вони, наприклад, широко практикували фізичні покарання дітей. При цьому карали публічно, використовуючи ремінь або кабель. Завдяки проведеному журналістському розслідуванню, стало зрозуміло, що отця Сергія не мали освячувати у сан, адже за каноном РПЦ люди, які зробили вбивство, не мають правити літургію. Діти при монастирі регулярно недоїдали, їхню гідність постійно принижували.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скандально відома російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак, яка балотувалася в президенти Росії і вела проект "Дом-2", активний користувач Instagram, де часто публікує яскраві знімки зі свого насиченого життя. Так, нещодавно скандальна зірка опублікувала у соцмережі оригінальне фото, на якому крупним планом видно її обличчя, а в підписі до нього розповіла про людей і створіння. Як видно, Ксенія зберегла себе сама, мабуть, в автомобілі. На ній джинсова куртка, її волосся недбало укладене, а на обличчі яскравий макіяж і окуляри. Фанати звернули увагу на "нові" губи зірки, деякі порадили їй, що з ними треба зробити.

У підписі до кадру Собчак висловила свою думку про деяких людей. "«Краще бути гарною людиною «лається матом», ніж тихою, вихованою тварюкою» (з). Начебто все такі тепер «новоэтичные», такі «эмпаты», а насправді просто є люди, які горять, палають, падають і знову злітають. А є беземоційні холодні паразити. Які чекають чужих падінь, щоб вибігти в білому пальто. І вся їхня «етика» - це холодний розрахунок і необхідність бути «правильним» і «схвалюваним» за будь-яку ціну. І крім цього «правильності» і «етичності» їм і торгувати нічим. А талант? Талант завжди горить. Іноді спалюючи сам себе. І я завжди захоплююся і захоплювалася тільки такими. Неправильними, незручними. Гарячими та холодними", - написала вона. Треба сказати, що знімок викликав бурхливу реакцію користувачів мережі, фоловери почали активно обговорювати нове фото Ксенії, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Собчак жорстко розмазала пропагандистку Скабєєву в прямому ефірі.