Герої живуть серед нас. Багато людей навіть не підозрюють, що здатні на вчинки, які вони здійснюють у критичній ситуації. Герої знайшлися і у Франції, коли під час пожежі постало питання, як врятувати дітей, які застрягли на третьому поверсі палаючої будівлі, і були відрізані від виходу. Рішення прийшло дуже швидко, і завдяки цьому дітей вдалося врятувати.

У соціальних мережах розійшлося відео з Гренобля, де стався інцидент, який міг закінчитися трагічно. На ролику видно, як випадкові перехожі рятують дітей. При цьому, у них немає ніяких підручних засобів. Вони просто ловили малюків голими руками! У них навіть звичайних покривал не було! Зневірені діти стрибали з третього поверху, і тільки самовідданість і блискуча реакція допомогла швидко врятувати малюків із палаючої квартири.

Без травм не обійшлося. Люди, які рятували дітей, відбулися серйозними переломами рук. Однак самі малюки здорові і добре себе почувають. Кістки на руках зростуться, а подвиг цих людей буде жити у віках. Швидше за все, уряд Франції нагородить цих героїв, оскільки такі подвиги не можуть залишатися непоміченими.

Нагадаємо, у Харкові автобус спалахнув на ходу, життя пасажирів оцінили у 8 гривень.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомили на сторінці Брутальний Харків у соціальній мережі фейсбук, займання сталося в Солоницівці. Першим увагу на те, що з транспортним засобом коїться щось недобре, звернув увагу водій автомобіля, який їхав за автобусом. Він почав сигналити, але ніхто не звернув на нього уваги.

Також Знай.uа писав, в Кирилівці спалахнула масштабна пожежа, пляж в диму.

Раніше ми писали: Страшна пожежа у Харкові забрав життя літнього чоловіка - до порятунку не вистачило пари кроків.

Нагадаємо, У приміщенні Мзс вибухнула граната: є постраждалі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Пожежа у Калуші нарешті загасили: рятувальники з'ясували причину трагедії.

Також Знай.иа" писав про те, що Страшна пожежа в Одесі: рятувальники повідомили останні деталі масштабної трагедії