Батьки часом бездумно вимовляють фрази, які надовго відкладаються і шкодять дитячій психіці. Одні слова носять деструктивний характер, але є і вирази, які допомагають дитині стати впевненіше в собі, розкрити потенціал.

Довірчі відносини і високий рівень самосвідомості, в тому числі можна побудувати з допомогою корисних фраз. Їх дитина має чути як можна частіше. І не бездумно, а цілком усвідомлено розуміти, що ви не жартуєте такими серйозними речами.

"Я тебе кохаю"

Слова, що додають неймовірну силу. І якщо зовсім маленьким діткам часто нагадують про свою любов, то з дорослішанням може здатися, що вони втрачають сенс. Хоча насправді це не так. Кажете, що любите дитину, незважаючи ні на що.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Я пишаюся тобою"

Ця фраза зароджує в маляті впевненість у власних силах і додає сил братися за нове, навіть страшне, як може здатися спочатку.

"Все в порядку, спробуй ще раз"

Дитина повинна розуміти, що невдачі – нормальна частина будь-якого процесу, особливо навчання. Ця фраза допоможе дитині долати будь-які труднощі і набагато легше домагатися поставлених цілей.

"Я тобі довіряю"

Довіра – найважливіша частина будь-яких відносин. Заведіть дружні стосунки зі своєю дитиною, покажіть йому, наскільки він важливий.

"Дякую"

Дитина проектує поведінка батьків. Саме ця фраза, якщо повторювати її навіть за маленькі справи з маленького віку, допоможе йому бачити привід для подяки оточуючим.

"Допоможи мені, будь ласка"

Кожен хоче відчувати себе важливим і значущим. Попроси у дитини допомоги в простих речах і не забувайте дякувати.

"Я дуже рада, що ти у мене є"

Говорите, що вашої любові вистачить на нього завжди. Він найважливіша людина у вашому житті.

Нагадаємо, сумісність батьків і дітей за знаком Зодіаку. Жінка-Телець – це практично зразок материнства.

Як повідомляв Знай. ua, четверо дітей безслідно зникли серед білого дня, копи поставили на вуха весь місто. Зараз їх місцезнаходження невідоме.

Знай. ua писав, що психолог розповіла, як впоратися з кризою у відносинах. Психолог розповіла, які кризи бувають у відносинах.