Фахівці запевняють, що є сорти риби, яку краще зовсім виключити з свого раціону. Причиною є порушення в розведенні і забруднення навколишнього середовища. Риба може містити не тільки шкідливі речовини, але і токсини, небезпечні для здоров'я та життя.

Тунець, хоч і низькокалорійний, але містить ртуть. При цьому його вирощують на спеціальних фермах і з великою часткою ймовірності годують антибіотиками та гормонами. Фахівці рекомендують не є більше 100 грам тунця на місяць дорослим. А дітям і зовсім її не варто давати.

Вугор є дуже жирним видом риби. Небезпека його вживання в їжу полягає в тому, що він харчується відходами, тому рівень інтоксикації цих риб досить високий. Так, у Європі визначили, що вугри містять високу кількість ртуті.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Соми досягають величезних розмірів. Її часто годують гормонами недобросовісні виробники, особливо в країнах Азії.

Кафельник також містить високу кількість ртуті. Її краще не вживати в їжу дітям і жінкам.

Тілапія – жирна риба, яка може конкурувати з беконом. Таким чином, якщо її занадто багато вживати, риба підвищує рівень поганого холестерину і робить організм більш чутливим до алергенів.

Скумбрія містить багато ртуті. Організм людини не здатний впоратися з нею і вона лише накопичується в організмі. Ртуть здатна згубно впливати на людину і викликати різні захворювання.

Пангасіус найчастіше розводять у В'єтнамі, а конкретно в річці Меконг, яка є однією з найбільш забруднених у світі. У складі риби можна знайти як ртуть, так і фурацилін, та поліфосфати. Тому вкрай не рекомендуємо вам купувати її (навіть враховує її невелику вартість).

Нагадаємовідомий дієтолог розробила план екстреного схуднення після Нового року. Цей план допоможе вам скинути зайве після свят.

Як повідомляв Знай. ua, в Україну завезли китайський чай з "раком і діареєю": людей благають бути обережними. Вживання цього продукту несе небезпеку для здоров'я.

Знай. ua писав, як відновити зовнішність після новорічних свят: ці 5 порад зроблять твою шкіру ідеальною. Ці поради допоможуть вам відновити шкіру.