З приходом осені прокидатися вранці стає все важче. До того ж незабаром перехід на зимовий час, що також може негативно позначитися на організмі людини. Якщо ж ви не можете прокинутися вранці й постійно переводите будильник, тоді ці прості поради допоможуть вам прокидатися вранці з легкістю.

Сонливість на роботі
Сонливість на роботі

Перш за все, варто розуміти, що відкладання будильника негативно впливає на сам організм. Ви не спите, однак перша фаза сну знову починається і саме це погіршує ваше самопочуття вранці. Організм після того, як ви прокинулися від переставлянь годинника, просто не може зрозуміти, день зараз чи ніч. Тому варто прокидатися вже від першого сигналу будильника.

Також для легшого пробудження вранці:

  1. Лягайте спати до 00:00.
  2. Відкладайте усі гаджети принаймні за годину до сну.
  3. Закривайте штори. Якість сну погіршується, коли до спальні потрапляє світло.
  4. Не пийте кави чи міцного чаю перед сном.
  5. Регулярно займайтеся спортом. Це покращить самопочуття в цілому й допоможе спати міцно.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Якщо ж ви довгий період часу не можете виспатися і подібні поради не допомагають, слід звернутися до лікаря для з'ясування причини такого стану.

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко розповіла Знай.uа про повернення на “Зважені та щасливі” і дивну манію українок, коли навіть худі вважають себе товстими.

Як повідомляв портал Знай.uа, як схуднути без підрахунку калорій і мук. Корисні поради від фітнес-тренера.

Також портал Знай.uа писав, життя на морському узбережжі зцілить вас: вчені зробили приголомшливе відкриття, всі переїжджаємо.