На київській Троєщині у вівторок, 9 липня, стався напад на чинного нардепа і кандидата в депутати-мажоритарники Борислава Березу.

За даними Нацполіції, під час наради з місцевими жителями зловмисник розпилив сльозогінний газ в обличчя позафракційного нардепа Борислава Берези. Поліцейським вдалося затримати підозрюваного.

Борислав Береза

Борислав Береза заявив, що напад скоїли "найманці Шарія".

Повідомляється, що під час допиту сам нападник зізнався, що його найняв український блогер Анатолій Шарій.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

ЗМІ вважають, що таким чином Береза намагається пропіарити себе перед виборами.

Анатолій Шарій

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію колишнього глави адміністрації президента-втікача Януковича Андрія Клюєва кандидатом у народні депутати на одномандатному виборчому окрузі №46, а також реєстрацію блогера Анатолія Шарія на позачергових парламентських виборах, які заплановано на 21 липня. Рішення про реєстрацію Шарія і Клюєва ЦВК одноголосно прийняла на засіданні в середу, 3 липня.

Як повідомляв портал Знай.ua, 2 липня, на Майдані у Києві пройшов мітинг проти рішення ЦВК про реєстрацію кандидатами в народні депутати екс-глави Адміністрації президента Андрія Клюєва і блогера Анатолія Шарія.

Також Знай.uа писав, політолог розповів про зв'язки Порошенка з ЦВК