Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами своєї творчої та особистому житті. В цей раз телезірка вирішила порадувати шанувальників новим випуском своєї програми "Екзамен".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Іспит на відвертість здав гуморист, телеведучий і кандидат в депутати від партії "Голос" - Сергій Притула.

Єфросиніна задала йому безліч цікавих і, часом, провокаційних запитань, на які Притула відповідав максимально відверто.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Сергій Притула допомагає українській армії
Сергій Притула допомагає українській армії

Не дивлячись на те, що Сергію вже 38 років, він досі страждає від прочуханок від мами. Це з'ясувалося після одного з питань, на які він відповідав.

"Можу отримати догану за все, що завгодно. Стосунки з мамою - це у мене зараз така розкішна територія, коли вже є достатньо свого життєвого досвіду. Мама до сьогоднішнього дня має вплив. Цього я заперечувати не буду." - розповідає Сергій.

Маша запитала, коли Сергія останній раз вилаяла мама в дорослому віці.

Притула згадав історію, яка сталася взимку 2015 року. Він з дружиною відпочивав на Домінікані, так як хотів від усіх втекти хоча б на кілька днів. Він весь час сидів у соцмережах і побачив виступ одного з нардепів, який ніс нісенітницю з трибуни Верховної Ради. У той же день він поскандалив з гостями з ближнього зарубіжжя, після чого стримав свій запал випивкою. Після такого відпочинку дружина Катерина повела його додому і Сергій думав, що ліг спати, але, не тут-то було.

"Вранці мене розбудив дуже тривожний дзвінок від мами. Щоб мама зателефонувала за кордон - це повинно статися щось страшне. Мама каже: "Що ти написав?!", а я не знаю, що я написав. Я кажу: "Я разберусь", залажу, а я там народного депутата усіма можливими словами... Я пояснив, хто він є, хто є його фракція.... Там було дуже багато матів. Я намагаюся не робити такого в Facebook. Я не шкодую, що я написав це йому. Цей депутат, який перевіряв, чи на місці геніталії у прем'єр-міністра, коли виносив його з трибуни. А потім нас називають якимись... Що ми з шоу-бізнесу йдемо в політику." (мова йшла про нардепа Олега Барну)

Далі Притула продовжує:

"Ляшко жере землю на трибуні, а клоун - я."
Сергій сказав, що видалив пост, але мама його морально знищила:
"Вона сказала, що я син її та її чоловіка, які все життя вкладали в мене душу, не для того, щоб він потім виріс і таким чином ганьбив прізвище Притул."

Нагадаємо, базікання Мураєва довело Притулу до сказу: "Нафіга ви у Раді?!".

Як повідомляв Знай. ua, Притула показав головну хворобу Ради.

Також Знай. ua писав, що Притула розповів про кішку, яка пробігла між "Голосом" і "Слугою народу".