Відомий український співак та лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук розповів, що буде з гуртом "Океан Ельзи" після того. як він повністю зануриться в політику.

Про це Вакарчук розповів у власному штабі після оприлюднення результатів екзитполів.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я людина, яка декларує відсутність подвійних стандартів, я людина, яка декларує автентичність. Хіба я можу сказати вам, що мені більше нецікаво займатись музикою. Ви не повірите. Скажете, що я граю. Оскільки грати я не вмію, я скажу, що щиро вважаю, нема чого приховувати – "Океан Ельзи" існуватиме. Слава Богу, закон дозволяє займатись творчою діяльністю, а Бог забороняє мені не займатись", - заявив Вакарчук.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що у неділю, 21 липня, пройшли позачергові вибори до Верховної Ради України. За результати екзит-полів, перше місце отримала партія президента Володимира Зеленського "Слуга народу". Також до Ради, ймовірно, пройшли партії "Опозиційна платформа", "Європейська солідарність", "Батьківщина" та "Голос".

Партія Святослава Вакарчука "Голос", яка за результатами екзитполу пройшла у Верховну Раду, згодна почати переговори про створення коаліції з партіями "Європейська солідарність" і "Батьківщина", якщо вони підтримають деолігархізацію. Сам Вакарчук заявив, що переговори про створення коаліції партія почне після оголошення офіційного оголошення результатів виборів ЦВК.

Нагадаємо, що Разумков пригледів собі нову посаду в Раді: лідер "Слуги народу" спантеличив українців заявою.

Як повідомляв портал Знай.ua, екзит-пол парламентських виборів 2019: як проголосувала Україна.

Також Знай.ua писав, що фальсифікації на виборах: члени комісій масово отримують дивні sms - "карається законом".