12 серпня президент Володимир Зеленський прибув в Житомирську область. Під час візиту гарант з вертольота перевірив стан лісів, де незаконно добували бурштин.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Це стало однією з головних тем під час візиту президента до Житомира. У багатьох областях України незаконний видобуток бурштину є досить гострим питанням. У цій галузі вже стали нормальними перестрілки і криваві бійні між тими, хто хоче нажитися на бурштині. У багатьох є зброя, і старателі відчайдушно захищають "свої володіння". Житомирська область займає в даний момент перше місце з видобутку бурштину та супутнім з цим проблемами.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Володимир Зеленський взяв участь в нараді з незаконного видобутку бурштину. На ньому глава Національної поліції Сергій Князєв розповів, що добувачі бурштину знищили більше 7 тисяч гектарів землі в трьох регіонах. З них 6200 га земель, які належали лісового фонду, і більше 1000 га, призначених для сільського господарства.

Нагадаємо, раніше Зеленський готує реформу, яка кардинально змінить життя українців.

Також Знай.ua писав, що радник Зеленського терміново звернувся до українців, на кону - майбутнє онуків.

Ще Портал Знай.ua повідомляв, що "Слуга народу" замінить вакциновану Супрун: хто сяде у крісло знаменитої руйнівниці міфів.