Політичний експерт Андрій Пальчевський прокоментував заяву Володимира Зеленського щодо ринку землі в Україні.

Як відомо, Рада продовжила мораторій на продаж до 1 січня 2020 року. Через таку заборону власники земельних паїв не можуть вільно розпоряджатися землями сільськогосподарського призначення. Зараз землю можна тільки здати в оренду.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Пальчевський

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я вважаю, що найбільша помилка, яку може зробити президент Зеленський — це дві речі. Достукатися до вуха Володимира Олександровича прості люди не можуть. По-перше, прийняття епохального рішення. Ситуація з землею, коли 16 мільйонів перебуває в тіні… З неї сьогоднішні олігархи, бюрократи і наш улюблений Петя зі своєю компанією «Мрія» гноблять наших селян, скинули гривню в три рази, щоб їм менше платити і продають за долари", - заявив Пальчевський.

На його думку, Зеленський повинен провести кілька порядків громадського обговорення (референдум) щоб були інакодумці, а не тільки його команда. Пальчевський закликає не допустити вирішення питання про землю в останні 100 днів.

Рынок земли... А вы «за» или «против»?

Рынок земли... А вы «за» или «против»?

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Woensdag 14 augustus 2019

Нагадаємо, Ігор Лесев пояснив, що буде з Україною після скасування мораторію на землю.

Як повідомляв портал Знай.uа, економічні перспективи України на тлі війни на Донбасі і окупованого Криму виглядають вкрай не райдужно.

Також портал Знай.uа писав, що Романенко розбив рожеві окуляри українців.