Суддя, що веде справу Олени Зайцевої, виправдав дівчину, звинувачену у вбивстві. Про це свідчить рішення суду, яке опубліковано в Єдиному реєстрі судових рішень.

Трохи передісторії... Вбивство сталося ще в 2016 році. Слідство пояснило, що дівчина в стані алкогольного сп'яніння прийшла в гості до свого коханого, між ними стався конфлікт. В наслідок якого, дівчина вистрілила у молодої людини з револьвера під кулі Флобера. Незважаючи на те, що від куль Флобера постраждати практично неможливо, у хлопця були прострелені серце і печінку. Також в поліції повідомляли, що хлопець загинув, а дівчина втекла з місця злочину.

Сама ж дівчина повністю заперечує свою провину. З її слів, напередодні вбивства вони повинні були зустрітися, але перенесли на інший день. Коли наступного дня вона прийшла до молодій людині, то він не відкривав їй двері і не відповідав на телефонні дзвінки. Так і не зустрівшись з коханим, дівчина пішла. Лише ввечері їй зателефонувала мати погибшево і повідомила про смерть сина.

Як стверджує дівчина, коли її затримали правоохоронні органи, то чи під диктовку не змусили писати щиросердне зізнання.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, за законом кожному підозрюваному має бути наданий адвокат. Але як говорить підозрювана, правозахисника їй надали вже після того, як отримали визнання в скоєному вбивстві.

Тим не менне мати вбитого не вірить дівчині, стверджуючи, що останній був ключ від домофона. Також, зі слів її загиблого сина, у дівчини була зброя.

Також не на користь підозрюваної зіграв і огляд її мобільного телефону. Дівчина писала молодій людині дуже багато повідомлень і неодноразово телефонувала. Але, є одне АЛЕ. Смерть хлопця настала з 10:30 до 13:00, а останнє повідомлення дівчина відправила в 14:49. Якщо припустити, що вбивство скоїла дівчина, то швидше за все це повідомлення було таким собі алібі її невинності. Але, знову таки, стверджувати це ми не можемо. Адже, якщо подивитися з іншого боку, то це могло стати реальним алібі для неї і довести її невинність.

Перший суд по справі відбувся в 2017 році. Тоді суддя визнала підозрювану винною і винесла вирок у вигляді позбавлення волі строком на вісім років. В наслідок була подана апеляція.

Інший суддя, прийнявши під внимние всі порушення, які були допущені під час слідчих розглядів, і те, що доказова база дуже слабка, виніс дівчині виправдувальний вирок.

Нагадаємо, що саме цей суддя Віктор Попрас веде справу Зайцевої, яка вбила шістьох людей, в наслідок ДТП.

Як раніше повідомляв Знай.uа, експерт назвав швидкість пересування автомобіля Зайцевої, винною в ДТП у Харкові, неважливою.

Знай.uа писав, Олену Зайцеву технічно вивели на чисту воду